KADINLAR GÜNÜ SERGİSİ

Düzce Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerinin ikinci programı sergi açılışları ile sürdü. Düzce Belediye Sergi salonunda 8 Mart  Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ´Şiddet Fotoğrafları Sergisi´ ile ´Kadın El Emeği Sergisi´ açıldı.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle hazırlanan sergiyi Düzce Valisi Vasip Şahin´in eşi Şeyma Şahin ile Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın eşi Elka Bayram açtılar. İki serginin açılışına Emniyet Müdürü Ali Gezer´in eşi Süheyla Gezer, Sosyal Güvenlik Müdürü Nurten Canbasoğlu, Kültür ve Turizm İl Müdürü Özcan Budak, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Çakır, Belediye Başkan Yardımcıları Bayram Bayraktar, Vahap Demirel, Belediye Meclis Üyeleri Ayşe Tuğrul, İsa Eser, Düzce Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri, STK Temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı. Sergilerin açılış konuşmasını Kadın Meclisi Başkanı Ulviye Dikmen yaptı. Dikmen konuşmasında 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı ve kadına yönelik şiddetin son bulmasını istedi. Daha sonra kürsüye gelen Elka Bayram da 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün kadınlar için öneminden söz ettikten sonra kadın emeğinin kutsal olduğunu ifade etti. Konuşmaların ardından Düzce Belediyesi tarafından açılan eğitim seminerlerine katılan kursiyerlere belgeleri verildi. Daha sonra ise tüm katılımcılar sergiyi gezdiler. Sergi salonunda 1001 emek sokağı üreticilerin ürünleri de yer aldı.