KADIN HAKLARI KONFERANSI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Düzce Belediyesi tarafından Düzce Belediyesi Meclis Salonu’nda ‘Kadın Hakları Belgeseli’ ile ‘Toplum ve Ailede Kadının Önemi’ konulu konferans düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Düzce Belediyesi tarafından Düzce Belediyesi Meclis Salonu´nda ´Kadın Hakları Belgeseli´ ile ´Toplum ve Ailede Kadının Önemi´ konulu konferans düzenlendi.
Düzce Valisi Vasip Şahin´in eşi Şeyma Şahin ile Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın eşi Elka Bayram´ın da izlediği belgesel Sabah Gazetesi Yazarı Tuluhan Tekelioğlu´nun araştırmasından derlendi. ´40´ında 40 Kadın´ konulu belgesel büyük bir ilgi ile izlendi. Belgeselin hemen ardından da Düzce Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Fatma Eker tarafından Toplum ve Ailede Kadının Önemi konulu konferans verildi.