BELEDİYE 05,30 DA İŞBAŞI YAPTI

Düzce Belediyesi karla mücadele ekipleri kar yağışı ile birlikte saat 05,30’da işbaşı yaptı.

Düzce Belediyesi karla mücadele ekipleri kar yağışı ile birlikte saat 05,30´da işbaşı yaptı. Belediyenin daha önce karla mücadele programı çerçevesinde oluşturduğu ekipler, sabahın erken saatlerinde kar yağışı ile birlikte harekete geçti.
Belediye 15 adet karla mücadelede kullandığı iş makinelerinin tümünü sahaya sürdü. Sabahın erken saatlerinde başlayan kar yağışı ile birlikte belediyeye ait 5 adet kar küreme ve tuzlama, 2 adet greyder ile 8 adet kepçe işbaşı yaparak çalışmaya başladı. Ekipler öncelikle olarak kalıcı konutlar bölgesinde kar temizleme ve yol açma çalışmaları yaptılar. Daha sonra da şehir içi ana arter ve kaldırımlarda kar temizliği yapıldı. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, karla mücadele programı içinde ekiplerin 24 saat üzerinden vardiyalı olarak çalıştıklarını belirtti. Başkan Bayram, kar yağışı sürdüğü müddetçe ekiplerin sahada olacağını ifade ederek ´ Meteoroloji müdürlüğünün hava tahmin raporlarına göre karla mücadele programımızı güncelliyoruz. Buna göre de ekiplerimizi her an mücadele ve müdahale için hazır tutuyoruz. Kar yağışının başladığı andan itibaren kalıcı konutlar ile şehir merkezinde çalışmalar aralıksız olarak sürdürülüyor. Sorumluluk bölgemiz içinde kapalı yol bulunmamaktadır´ dedi.