KAR TEMİZLEME EKİPLERİ

Kar yağışı ile birlikte şehir içinde meydan ve kaldırımlarda kar temizleyen ekiplerinin sayısı artırıldı. Düzce Belediyesi ekipleri tarafından özellikle esnafların yoğun olarak bulunduğu ana arter kaldırımlarında ve meydanlarda kar küremeleri yapılıyor.
Düzce Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri ile müteahhit firma ekipleri tarafından kar yağışı ile birlikte kar küreme ekiplerinin sayısı artırıldı. 5´erli gruplar halinde şehir merkezinde ilk aşamada 10 ekip oluşturuldu. Şehrin özellikle esnafların yoğun olarak bulunduğu bölgelerde ve  meydanlarda kar küremeleri aralıksız olarak sürdürülüyor. Yaya ekiplerine zaman zaman iş makineleri de destek veriyor.