HABERLER
01-01-2010 23:59

KALICI KONUT YOLLARI AÇIK

KALICI KONUT YOLLARI AÇIK

Düzce Belediyesi karla mücadele ekipleri tarafından kalıcı konutlarda bulunan tüm mahallelerdeki cadde ve ara sokaklar ulaşıma açık tutuluyor.

Düzce Belediyesi karla mücadele ekipleri tarafından kalıcı konutlarda bulunan tüm mahallelerdeki cadde ve ara sokaklar ulaşıma açık tutuluyor. Tuzlama, kar küreme ve temizleme araçlarıyla sürekli olarak cadde ve sokakları ulaşıma açan Düzce Belediyesi ekipleri bir yandan da iyileştirme çalışmaları yapıyor.
Düzce Belediyesi Fen İşleri, Destek Hizmetleri, Su ve Kanalizasyon ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri iki gündür yoğun olarak yağan karın ardından başlattıkları karla mücadele seferberlik programını sürdürüyor. Başta kalıcı konutlar olmak üzere belediye sınırları içinde bulunan cadde ve sokakların tümü ulaşıma açık tutuluyor. Ana arterlerde hiçbir yolun kapalı olmadığını belirten Belediye Başkanı İsmail Bayram ´ önceden hazırlanan karla mücadele programı çerçevesinde ekiplerimiz aralıksız olarak çalışmaktadır. Bunun sonucu olarak da kapalı hiçbir yolumuz bulunmuyor.  Yol açma ve temizleme çalışmalarının ardından yoğun kar yağışının ikinci gününde ara sokaklarda iyileştirme yapılıyor. Başta greyder ve kepçelerimiz olmak üzere tüm iş makinelerimiz aralıksız olarak sahada çalışıyor´ dedi. Başkan Bayram kar yağışının azalması ile birlikte bu kez de ada bazında temizlik çalışmalarının yapılacağını sözlerine ekledi.