HABERLER
01-01-2010 23:59

KALDIRIMLAR TEMİZLENDİ

KALDIRIMLAR TEMİZLENDİ

Düzce Belediyesi ekipleri tarafından bir yandan cadde ve sokaklar ulaşıma açık tutulurken bir yandan da kaldırım ve meydanlarda temizlik çalışmaları yapılıyor.

Düzce Belediyesi ekipleri tarafından bir yandan cadde ve sokaklar ulaşıma açık tutulurken bir yandan da kaldırım ve meydanlarda temizlik çalışmaları yapılıyor. Bunun için Temizlik İşleri Müdürlüğü ile müteahhit firma ekiplerinin sayısı artırıldı.
Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar, belediyenin karla mücadele programının aksatılmadan ve başarıyla yürütüldüğünü ifade ederek ´ Fen İşleri, Destek Hizmetleri, Su ve Kanalizasyon ile Temizlik Müdürlüğü ekipleri olarak önceden belirlenen karla mücadele programı sayesinde anında müdahale ederek sonuç aldık. Şu anda kapalı hiçbir yolumuz bulunmuyor. Şehir içindeki kaldırım ve meydanların temizliği için de ekiplerin sayısını artırdık. Tüm bunlar için ekiplerimiz daha insanlar uyanmadan ve işlerine gitmeden işbaşı yaptılar´ dedi. Bayram Bayraktar ekiplerinin her an her zaman karla mücadeleye hazır olduklarını belirtti.