KÖMÜR SATICILARINA DENETİM

Düzce Belediyesi tarafından yoğun kar yağışı ile birlikte kömür satışı yapan işyerlerinin denetimine de hız verildi. Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile İl çevre Müdürlüğü ekiplerinin işbirliği ile il genelinde daha önceden kontrolleri yapılan işyerlerine ikinci denetim de yapıldı.
Denetimler sonucunda kömür satışı yapan 5 işyerinin ruhsatsız çalıştığı tespit edildi. Bunun üzerine söz konusu işyerleri hakkında yasal işlemler yapıldı. Düzce Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Tanyel, denetimlerin aralıksız olarak sürdürüleceğini ifade ederek ´ Belirli iş kollarına yönelik olarak periyotik denetim programımız bulunuyor. Bu amaçla daha önceden birinci aşama kömür satıcıları denetmelerinin ikincisi gerçekleştirildi. Bunun neticesinde ruhsatsız faaliyet gösteren ve kriterlere uygun olmayan işyerleri tespit edilerek gerekli yasal işlemler başlatıldı´ dedi.