KALICI KONUTLARDA MEZARLIK HİZMETLERİ

Düzce Belediyesi Meclisi Mart ayı toplantılarını iki oturumda tamamladı.

Düzce Belediyesi Meclisi Mart ayı toplantılarını iki oturumda tamamladı. Belediye Başkanı İsmail Bayram başkanlığında yapılan Meclis toplantısında kalıcı konutlar mezarlık hizmetlerine ilişkin gündem maddesi de yer aldı.
Meclis gündeminde bulunan mezarlık hizmetlerine ilişkin meclise plan ve bütçe komisyonu tarafından hazırlanan komisyon raporu okundu. Raporda şu görüşlere yer verildi: " Komisyonumuz tarafından vatandaşlarımızın gömü talebinde bulunmadığı kalıcı konutlar mezarlığında bu konuda talep oluşturmak amacıyla daha önce belediye meclisi tarafından şehir mezarlığı ve kalıcı konutlar mezarlığı için belirlenmiş 880,00 TL. olan 1 kişilik aile mezarlığı ücretinin kalıcı konutlar mezarlığında mahalle mezarlarında olduğu gibi yüzde 50 indirimli olarak uygulanmasına; ayrıca tüm mezarlıklarda sıra mezar yeri , mezar kazma ve şehir içi cenaze nakil hizmetlerinin ücretsiz olarak yürütülmesine uygun olduğuna karar verilmiştir´ Komisyon raporunun okunmasının ardından yapılan oylamada söz  konusu talep oybirliği ile kabul edildi. Mecliste daha sonra imar tadilat taleplerine ilişkin gündem maddeleri yer aldı.