HABERLER
01-01-2010 23:59

TÜRKİYE BULUŞMALARI VE PANEL

TÜRKİYE BULUŞMALARI VE PANEL

Adalet ve Kalkınma Partisi tarafından Türkiye genelinde düzenlenen ‘Türkiye Buluşmaları’ toplantılarından biri Düzce’de yapıldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi tarafından Türkiye genelinde düzenlenen ´Türkiye Buluşmaları´ toplantılarından biri Düzce´de yapıldı. AK Parti Düzce İl Teşkilatı ve Kadın Kolları tarafından düzenlenen ´Türkiye Buluşmaları´ toplantılarında konuşmacı olarak AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı ve Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin katıldı.
Gençlik Merkezindeki etkinlik programı önce Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Ayşe Böhürler´in konferansı ile başladı. Düzce´de yayımlanan Yeni Haber Gazetesi etkinliği ile yapılan konferansta konuşan Ayşe Böhürler 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ´Kadın hakları´ üzerinde durdu. Böhürler´in konferansının ardından ´Türkiye Buluşmaları´ bölümüne geçildi. Adalet ve Kalkınma Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı ve Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin konuşmasında AK Partinin 2002 tarihinden bu yana gerçekleştirdiği hizmetlerden bilgiler aktardı. Programda daha sonra da 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan Genel Milletvekilliği seçimleri için AK Parti aday adaylarının tanıtımı yapıldı. Konferans ve Türkiye Buluşmaları toplantılarını Düzce Milletvekilleri Metin Kaşıkoğlu, Prof. Dr. Celal Erbay, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, AK Parti il ve ilçe teşkilatı başkan ve yönetim kurulu ile kadın ve gençlik kurulu üyeleri ile partililer katıldılar.