BELEDİYE-İŞ SENDİKASINDAN ZİYARET

Belediye- İş Sendikası Düzce Şubesi Belediye İşyeri temsilcileri heyet halinde Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Belediye- İş Sendikası Düzce Şubesi Belediye İşyeri temsilcileri heyet halinde Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´a nezaket ziyaretinde bulundular.
Belediye İş Sendika Düzce Şubesi tarafından bir süre önce işyeri temsilcilikleri seçimi yapıldı. Düzce Belediyesi´nde 19 hizmet birimi için 12 işyeri temsilcisi belirlendi. Seçimle işbaşına gelen işyeri temsilcileri heyet halinde Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´a nezaket ziyaretinde bulundular. Heyette yer alan işyeri temsilcileri şu şekilde: Belediye İş Sendikası Düzce Şubesi Yönetim Kurulu üyesi Aydın Yurdakul, Belediye Baş Temsilcisi Ertuğrul Güler, Fen İşleri Müdürlüğü temsilcisi Mehmet Kahraman, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü temsilcisi Recep Yıldırım ve İdris Mert, Veteriner İşleri Müdürlüğü temsilcisi Ekrem Şirin, Zabıta Müdürlüğü temsilcisi Murat Şahin, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü temsilcisi Aydın Altınsoy, Mali Hizmetler Müdürlüğü temsilcisi Cafer Sadık Yılmaz, Destek Hizmetleri Müdürlüğü temsilcisi Muhammed Mil, Emlak ve İstimlak- Bilgi ve İşlem- Dışilişkiler Müdürlüğü temsilcisi Kemal Kaya, Kültür ve Sosyal İşler- Ulaştırma Müdürlüğü temsilcisi Tarık Arslan, İnsan Kaynakları-Hukuk İşleri- Yazıişleri- Özel Kalem Müdürlüğü temsilcisi Rüstem Kahraman, İtfaiye müdürlüğü temsilcisi Serdar Cüre. Sendika Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Yurdakul ziyaret sırasında temsilcileri tek tek takdim ederek görevlerini belirtti. Samimi bir ortam içinde geçen görüşmede belediye ve sendika hizmetleri konularında genel bir değerlendirme yapıldı. Belediye Başkanı İsmail Bayram yeni seçilen işyeri temsilcilerini tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.