YUNUS BEY İÖO DAN Pİ KUTLAMASI

Özel Yunus Bey İlköğretim Okulu idarecileri ve bir grup öğrenciden oluşan heyet 14 Mart ‘ Pi’ günü nedeniyle Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram’ı makamında ziyaret ettiler.

Özel Yunus Bey İlköğretim Okulu idarecileri ve bir grup öğrenciden oluşan heyet 14 Mart  ´ Pi´ günü nedeniyle Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret ettiler.
Matematikte önemli bir sembol olan ´Pi´ sayısı için özel kutlama yapılıyor. Sonsuz rakamlar dizisi olarak bilinen ´Pi´ sayısı kutlama günü için Düzce Özel Yunus Bey İlköğretim Okulu Müdürü Gürbüz Atmaca, Matematik öğretmeni Emrah Çelen ile bir grup öğrenci Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret ederek okulun bu konudaki çalışmalarından derlenen yayınlarını takdim ettiler.