MUHTARLARA 2 YIL ANLATILDI

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram merkez mahalle muhtarlarına belediyenin iki yıllık icraatları için sunum yaptı. Başkan Bayram 2009-2011 yılları içinde gerçekleştirilen hizmetler için  ´ iki yılda önceden belirlediğimiz hedeflerin üstüne çıktık. 5 yıllık icraat dönemimiz için hizmet programımızda Düzce´nin geleceği için yapacak daha çok işimiz var´ dedi.
Belediye Başkanı İsmail Bayram beraberinde Belediye birim müdürleri ile birlikte Belediye Sosyal Tesislerinde bir araya geldi. İki yıl etkinlikleri programında Başkan ve muhtarlar önce saydam restauranda yemek yediler. Daha sonra da toplantıya geçildi. Başkan İsmail Bayram, toplantının birinci bölümünde başkan olarak göreve başladığı 29 Mart 2009 tarihinden itibaren geçen iki yıllık  dönemde belediye icraatlarını sinevizyon tekniği ile anlattı. Toplantının ikinci bölümünde ise muhtarlar mahallelerine ilişkin sorunları ve taleplerini ilettiler. Yaklaşık üç saat süren toplantıda Başkan Bayram, iki yıllık icraatları ile hedeflerinin üzerine çıktıklarını ifade ederek. ´ alt yapıda önemli eksikler vardı. Yeni eklenen mahallelerle toplam 48 mahalle olduk. 2 bin 238 olan sorumluluk alanımız 6 bin 311 hektar oldu. Bununla birlikte nüfusumuz da arttı. Dolayısıyla alt yapı ihtiyacı ortaya çıktı. İlk icraatlarımızdan biri bu ihtiyacı karşılamaktı. İki yıl içinde başta kanalizasyon ve içme suyu olmak üzere 82 kilometre alt yapı yaptık´ Başkan Bayram daha sonra da uygulanan projelerden ve hedeflerinden söz etti.