700 ÖĞRENCİYE ÇANAKKALE GEZİSİ

Düzce Belediyesi tarafından lise öğrencilerine yönelik olarak Çanakkale gezisi başlatıldı. İlk kafile Pazar akşamı yola çıktı. Düzce Belediyesi´nin sosyal belediyecilik kapsamında gerçekleştirdiği Çanakkale gezisi için ilk kafileyi Belediye Başkanı İsmail Bayram uğurladı. 4 Nisan´dan başlayan ve 13 Nisan´a kadar sürecek olan Çanakkale gezisi serisinde hergün iki otobüs Belediye önünden hareket edecek. ´Düzceli Gençler Tarihleriyle Buluşuyor´ başlıklı proje ile Çanakkale gezisine 700 öğrenci katılıyor. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Çanakkale gezisinin sosyal belediyecilik kapsamında sosyal sorumluluk projesi olduğuna vurgu yaparak ´ Daha önce ilköğretim okulu çağındaki çocuklarımızı İstanbul´da tarihi ve turistik yerleri gezdirmiştir. Şimdi de liseli gençlerimizi Çanakkale´ye götürüyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Kurtuluş mücadelesinde Çanakkale Deniz Savaşı´nın önemli bir yeri bulunmaktadır. Çanakkale´de bir destan yazıldı. Dolayısıyla her insanın Çanakkale Şehitliğini görmesi gerekiyor. Bu nedenle Düzce´de böyle bir proje başlattık´ dedi. 13 Nisan´a kadar sürecek olan Çanakkale gezisi için okullar ve program şu şekilde:

4 nisan 2011 pazartesi
imam hatip lisesi
endüstri meslek lisesi
5 nisan salı
düzce kız meslek lisesi
düzce sağlık meslek lisesi
6 nisan çarşamba
fatih endüstri meslek lisesi
anadolu ticaret lisesi ve ticaret meslek lisesi
7 nisan perşembe
arsal anadolu lisesi
düzce atatürk lisesi
8 nisan cuma
düzce anadolu öğretmen lisesi
düzce fen lisesi
11 nisan pazartesi
düzce cumhuriyet anadolu lisesi
düzce lisesi
12 nisan salı
zübeyde hanım kızmeslek lisesi
düzce yavuz selim ticaret meslek lisesi
13 nisan çarşamba
düzce farabi anadolu lisesi