HABERLER
01-01-2010 23:59

VOLEYBOL TAKIMLARIMIZIN RAKİPLERİ

VOLEYBOL TAKIMLARIMIZIN RAKİPLERİ

Aroma Erkekler 3. Voleybol ligindeki temsilcimiz Düzce Belediyespor Voleybol takımımızın play-of’daki rakipleri belli oldu.

Aroma Erkekler 3. Voleybol ligindeki temsilcimiz Düzce Belediyespor Voleybol takımımızın play-of´daki rakipleri belli oldu. İkinci lige yükselme maçları 8 Nisan tarihinde başlayacak ve 2 gün sürecek.
Düzce Belediyespor Voleybol takımımız ilk maçını 8 Nisan tarihinde saat 19.30´da Ankara Başkent Salonunda Şahinbey Belediye Gençlikspor ile yapacak. Maç ART televizyonu tarafından da canlı yayınlanacak. Aynı salondaki diğer maç programları şu şekilde: 9 Nisan saat 18.00´de Tepecik , 10 nisan saat 13.00´de ise Susurlukspor. Play-off mücadelesinde 4 takımdan ilk ikiye giren takımlar ikinci lige yükselecek. Üçüncü ligde büyük başarı gösteren ve play-of´a kalan takımımıza başarılar dileriz.
Bu arada Deplasmanlı Bölgesel Bayan Voleybol liginde de gruplar belli oldu. Buna göre Düzce Belediyesi Bayan Voleybol takımımız ikinci grupta mücadele edecek. Grupta şu takımlar yer alıyor: Düzce Belediyespor, İstanbul Net Voleybol, Kocaelispor ve Sinop Ormanspor. Gruptaki karşılaşmalar için kuralar 7 nisan tarihinde çekilecek.