HABERLER
01-01-2010 23:59

VOLEYBOLCULAR UĞURLANDI

VOLEYBOLCULAR UĞURLANDI

Gruplarında play-off mücadelesine katılmayı hak kazanan Düzce Belediyespor Erkek ve Kız Voleybol takımları grup maçlarına katılmak üzere Düzce’den ayrıldılar.

Gruplarında play-off mücadelesine katılmayı hak kazanan Düzce Belediyespor Erkek ve Kız Voleybol takımları grup maçlarına katılmak üzere Düzce´den ayrıldılar.
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Erkekler Voleybol 2. Ligi´ne yükselme maçına giden Düzce Belediyespor Erkek Voleybol takımı ile Bayanlar Voleybol 3. lige yükselme maçına giden Bayanlar Voleybol takımlarını uğurladı. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, belediye olarak spora önem verdiklerini belirterek "Gençlerin kötü alışkanlıklara gitmemesi, spor gibi güzel alışkanlıklar kazanması için her branşta spora destek veriyoruz. Bugünde Erkek Voleybol takımımız Ankara´ya, Bayan Voleybol takımımız Sakarya´ya bir üst lige yükselme maçlarına gidiyorlar. Kendilerine başarılar diliyorum" dedi. Konuşmanın ardından Belediye Başkanı İsmail Bayram bayan ve erkek voleybol takımlarını uğurladı.