HARABE YAPILAR YIKILIYOR

İstanbul Caddesi Necip Güney Sokakta bulunan harabe yapıların yıkımına başlandı. Düzce Belediyesi yan tarafından bulunan ve Düzce Belediyesi´nin de hissedarı olduğu İstanbul Caddesi ile Necip Güney Sokak köşesindeki eski binalar yıkılıyor yerine modern bir bina yapılacak.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, İstanbul Caddesi ile Necip Güney Sokağın kesiştiği köşede bulunan eski binaların yıkımına bağlandığını belirterek "Uzun bir süredir o alanda derme çatma yapılar vardı. Bu konu ile ilgili çalışma yapıyorduk. Güzel bir proje hazırladık. İnşallah en kısa zamanda güzel bir bina yapılacak yıkımın olduğu alana" dedi. 2 bin 200 metrekarelik bir alana sahip olan yerin Düzce Belediyesi de dahil 17 ortağının bulunduğunu işaret eden Başkan Bayram, "Hisseli bir alanda çalışma yapmak çok zor. Fakat hissedarlar yapacağımız çalışma ile ilgili çok olumlu karşıladılar ve alanda çalışmalara başladık. Şu anda yıkımı yapılıyor ve bunu da Düzce Belediyesi yapıyor. Yapılacak olan yeni binanın üst katı Düzce Belediyesi´nin kullanımında olacak. Kent merkezinde görüntü kirliliği oluşturan bir noktayı da ortadan kaldırmış oluyoruz" diye konuştu.