HABERLER
01-01-2010 23:59

İTFAİYE EKİBİNE ÖDÜL

İTFAİYE EKİBİNE ÖDÜL

Düzce’de 17 Nisan’da gece yarısı Spor sokakta meydana gelen ve çok sayıda dükkanın etkilendiği yangında canla başla mücadele eden Düzce İtfaiye ekibine yangından kısmen etkilenen esnaf teşekkür ziyareti yaptı.

Düzce´de 17 Nisan´da gece yarısı Spor sokakta meydana gelen ve çok sayıda dükkanın etkilendiği yangında canla başla mücadele eden Düzce İtfaiye ekibine yangından kısmen etkilenen esnaf teşekkür ziyareti yaptı.
 
Esnaf Ethem Şakir, yangının olduğunda kendisinin de orda olduğunu belirterek "İtfaiye ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalardan dolayı takdir ediyorum. Bu nedenle kendilerine teşekkür ediyorum" dedi. İtfaiye Müdürü Rahmi İşleyen´de "Gece saat 01.40 sularında Spor Sokakta başlayan yangın yapıların ahşap olması nedeniyle biranda büyüyerek etrafa hızla yayıldı. Birkaç dakika içinde yangın mahalline ulaşan ekiplerimiz derhal müdahalede bulunarak önce kontrol altına alma çalışmaları yaptı. Ardından büyük çaba ve özveriyle çalışarak sabaha karşı 05.30 civarında yangını söndürmeye muvaffak oldu. Ancak 4 işyeri tamamen 9 işyeri de kısmen tahrip oldu. Yangında can kaybı olmazken büyük ölçüde maddi hasar meydana geldi. Enkaz kaldırma temizleme ve onarım çalışmaları da halen devam ediyor" diye konuştu. Konuşmanın ardından Ethem Şakir, İtfaiye Müdürü Rahmi İşleyen´e teşekkür plaketi verirken personele de baklava ikram etti.