HABERLER
01-01-2010 23:59

FOTOĞRAF SANATÇILARI DÜZCE DE

FOTOĞRAF SANATÇILARI DÜZCE DE

Düzce Belediyesi’nin organizasyonu ile Ankara Fotoğraf Sanatçıları Derneği’nin (AFSAD) 90 üyesi Düzce’nin mükemmel doğasını fotoğrafladı.

Düzce Belediyesi´nin organizasyonu ile Ankara Fotoğraf Sanatçıları Derneği´nin (AFSAD) 90 üyesi Düzce´nin mükemmel doğasını fotoğrafladı. Düzce´ye günü birlik bir gezi düzenleyen dernek üyeleri Konuralp´te tarih, Efteni ve Güzeldere Şelalesinde ise doğa ile buluştu.
Doğal mekanları ve büyüleyici tabiatıyla yılın her mevsimi turist alan Düzce, bu kez 90 profesyonel fotoğrafçıyı ağırladı. AFSAD  üyeleri önce Konuralp Müzesi ve Antik tiyartoyu ziyaret etti. Daha sonra Düzce Belediyesi Dış İlişkiler Müdürlüğü organizasyonu ile Efteni Gölü ve Güzeldere şelalesi gezildi.  Gölden ve şelaleden bol bol fotoğraf çeken dernek üyeleri Düzce´ye hayran kaldı.
Dernek Başkanı Mustafa Ertekin Düzce ile ilgili farkındalık yaratmaya devam edeceklerini dile getirerek ´ Düzce´ye iki kez bireysel geziler yaptım. Mükemmel bir doğaya sahip olduğunu keşfettim. Fotoğrafçılık önce farkında olma sonra da farkındalık yaratma sanatıdır. Ben bu doğal güzelliği keşfettim. Bu geziyle de doksan arkadaşımın bu güzelliği keşfetmesini sağladım. Şimdi onlarda paylaşımlarıyla Düzce için farkındalık yaratabilirler. Düzce Belediyesine ve özellikle Dış İlişkiler Müdürlüğüne teşekkür ediyorum. Bizi burada çok güzel ağırladılar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum´ dedi. Ankara Fotoğraf Sanatçıları Derneği Başkanı Mustafa Ertekin Düzce gezisi sırasında kendilerine verilen gönüllü hizmetten dolayı Belediye Başkanı İsmail Bayram´a plaket verdi.