HABERLER
01-01-2010 23:59

LİTVANYA HEYETİ

LİTVANYA HEYETİ

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı’nın yürütmekte olduğu Hayat boyu Öğrenme Programı kapsamında, Litvanyalı öğretmen heyeti Belediye Başkanı İsmail Bayram’ı makamında ziyaret etti.

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı´nın yürütmekte olduğu Hayat boyu Öğrenme Programı kapsamında, Litvanyalı öğretmen heyeti Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında  ziyaret etti.
"Okullarda Şiddet ve Madde Bağımlılığı" konulu program için Düzce´ye gelen Litvanya´nın Panevezys kentinden 10 eğitimci 5 günlük süre içinde Düzce merkezin yanı sıra Akçakoca, Gölyaka ve Kaynaşlı ilçelerinde de çalışmalarda bulunacaklar. Düzce İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Serdar Turgut eşliğinde Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı ziyaret eden heyet, ´Okulda Şiddet´ konulu Bölgesel Ortaklık Projesi hakkında bilgi verdiler.  Başkan Bayram ise ziyarette Düzce ve belediye çalışmaları konusunda bilgi verdi. Görüşmeler sonrasında Litvanya heyeti ve Başkan karşılıklı olarak  birbirlerine yöresel hediyeler takdim ettiler.