HABERLER
01-01-2010 23:59

KARACA MAHALLESİNDE KALDIRIM

KARACA MAHALLESİNDE KALDIRIM

Düzce´nin Karaca Mahallesi´nde kaldırım çalışmalarına başlanıyor. Bu arada mahallede dar olan yollar da genişletecek.

Düzce´nin Karaca Mahallesi´nde kaldırım çalışmalarına başlanıyor.  Bu arada mahallede  dar olan yollar da genişletecek. Düzce Belediyesi 15 metre olması gereken sokakların genişletilebilmesi için çalışmalara başladı.
Karaca Mahallesinde kadastro çalışmalarını yerinde inceleyen Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar, "Kaldırım çalışması ile yollarda genişletilecek. Yollarımız çok dar. Çocuklarımız okula giderken her gün bu yolu kullanıyor. Araç geçişlerinde sıkıntılar oluyor. Bizim için esas olan insandır" dedi.Yolların genişletilmesi için kadastro ekiplerinin inceleme yapıldığını kaydeden Başkan Yardımcısı Bayraktar "Karaca Mahallesi´nde daha önceki yapılan imar planlarında tadilatlarında imar affından ruhsat alan vatandaşlar var. Bizde kadastro ekibini getirdik ölçüm yapıyoruz" dedi.
Buradaki yolların 15 metre olması gerektiğine dikkat çeken Bayraktar "Otobüslerin geçtiği güzergahta yollarımız çok dar. Otobüs geçerken başka araç geçemiyor. Çocuklar için yollar tehlikeli. Burada iki tane ilköğretim okulu var çocuklar burayı kullanıyor. Bizim için esas olan insandır" dedi.
Çalışmalar esnasında bahçe duvarları yıkılan yerlerin yapımını Belediyenin üstleneceğini vurgulayan Bayraktar, vatandaşı mağdur etmeyeceklerinin altını çizdi. Karaca Mahallesi Muhtarı Mahmut Yıldırım ise Belediye´nin çalışmalarından çok memnun olduklarını söyledi. Yıldırım, Karaca Mahallesinin yaklaşık 80 yıllık bir mahalle olduğunu ve ilk kez kaldırım görmesinden dolayı mahalleli olarak çok sevinçli ve mutlu olduklarını ifade ederek "Burada mahallem adıma Belediye Başkanımız İsmail Bayram ve tüm personeline teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar ve çalışmalarında başarılar diliyorum. Belediyenin çalışmalarından çok memnunuz" diye konuştu. Yıldırım, yollarının çok dar olduğu için sıkıntı yaşadıklarını belirterek, belediyenin bu konuda yapacağı çalışmalar için destek vermeye hazır olduklarını söyledi.