YEŞİL DÜZCE EĞİTİM OKULU GÖSTERİSİ

Düzce Yeşil Düzce Eğitim Uygulama Eğitim Merkezi ve İş Okulu tarafından ‘Engelliler Haftası’ nedeniyle bir gösteri düzenlendi.

Düzce Yeşil Düzce Eğitim Uygulama Eğitim Merkezi ve İş Okulu tarafından ´Engelliler Haftası´ nedeniyle bir gösteri düzenlendi. Okulun konferans Salonunda yapılan gösteriyi Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce Valisi Vasip Şahin´in eşi Şeyma Şahin de izledi.
Engelliler Haftası nedeniyle Yeşil Düzce Eğitim ve Uygulama Okulu tarafından etkinlik programı düzenlendi. Konferans salonundaki etkinlikleri protokol mensuplarının yanı sıra, AK Parti Milletvekili Adayı Fevai Arslan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin , aileler ile öğrenciler izlediler.  Okul öğrencilerinin özellikle ´Yetenek Biziz´ adlı gösterileri büyük bir ilgi ile izlendi.