SOKAK BASKETBOLUNDA MÜCADELE

Düzce Belediyesi tarafından gençlerin spora teşvik etmek amacıyla sokak basketbolu turnuvası başladı. Turnuvaya 43 takım katıldı.

Düzce Belediyesi´nden spora destek. Belediye tarafından yapılan organizasyonla sokak basketbolu turnuvası düzenlendi. Düzce Anıtpark´ta düzenlenen turnuvanın açılışına Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Gençlik ve Spor İl Müdürü Korhan Öztekin öğretmenler ve sporcu gençler katıldı.
Törende bir konuşma yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Korhan Öztekin, spora katkılarından dolayı Düzce Belediyesi´ne teşekkür etti.  Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, okulların beden eğitimi öğretmenlerinin desteği ile sokak basketbolunu başlattıklarını belirterek "Belediye Başkanı olarak gençlerimizin kendi yetenekleri doğrultusunda spor yapmalarını istiyorum. Bu anlamda gençlerimizin bu tür etkinliklere katılmaları çok güzel. Basketbol Düzce´de seviliyor belediye olarak da her türlü branşa destek veriyoruz" dedi. Konuşmaların ardından basketbol maçları başladı.
Küçük erkeklerde 7, yıldız erkeklerde 10, yıldız erkeklerde 17, genç kızlarda 9 takım olmak üzere toplam 43 takım dereceye girebilmek için ter dökecek.