ÇOCUK ŞENLİĞİ YAPILDI

Düzce Belediyesi tarafından ‘Çocuk Şenliği’ düzenlendi. Nurettin Zafer stadyumu’ndaki çocuk şenliği günboyu sürdü.

Düzce Belediyesi tarafından ´Çocuk Şenliği´ düzenlendi. Nurettin Zafer stadyumu´ndaki çocuk şenliği günboyu sürdü. Çocukların ve ailelerin büyük ilgi gösterdiği çocuk şenliğini Düzce Valisi Şahin ile Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da gezdi.
Düzce Belediyesi´nin bahar ve yaz ayları için organize ettiği sosyal ve kültürel projelerinden biri çocuklara yönelik olarak gerçekleştirildi. Tüm çocukların ücretsiz olarak yararlandığı çocuk şenlikleri, çocuk şarkıları, Karagöz- Hacivat, şişme maskot, kukla gösterilerin yer aldığı sahne ve animasyonlar ile başladı. Şenlikler  daha sonra, Palyaço , tahtabacak, pamuk prenses, Nasrettin hoca gösterileri ile devam etti. Çocuklar, Nurettin Zafer stadyum alanına kurulan şişme dev kaydırak, rodeo oyun makinesi, güneş oyun evi, adrenalin gemi, tırmanma primadi, engelli parkurlardan ayrılmadılar.  Şenliklere katılan tüm çocuklara pamuk şeker ile Osmanlı macunu ücretsiz olarak dağıtıldı. Şenlik alanını Düzce Valisi Vasip Şahin ile Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da gezdi. Çocuklar Vali ve Belediye Başkanına büyük ilgi gösterdiler, fotoğraf çektirdiler. Çocuklara yönelik ilk kez şenlik düzenlendiğini belirten Belediye Başkanı İsmail Bayram, ´ Çocuklara yönelik daha önce de gösteriler düzenlemiştik. Mahallelerde gösteriler sunulmuştu. Şimdi de geniş kapsamlı bir şenlik hazırladık. Çocuklarımıza yönelik etkinliklerimiz devam edecek. Yaz aylarında da çocuklarımız için yüzme havuzu hazırlayacağız ve 3 bin çocuğumuza yüzme öğreteceğiz´ dedi.  Şenliklerin son bölümünde sahne gösterilerinde Komşular Bayramı için Düzce´de bulunan yabancı halkoyunları ekipleri gösterileri yer aldı.