HABERLER
01-01-2010 23:59

TİYATRO ÖDÜL TÖRENİ YAPILACAK

TİYATRO ÖDÜL TÖRENİ YAPILACAK

Düzce Belediyesi tarafından yapılan ‘Liselerarası Tiyatro Festivali’ sona erdi. 16 Okulun katıldığı tiyatro festivalinde dereceye girenler için tören yapılacak.

Düzce Belediyesi tarafından yapılan ´Liselerarası Tiyatro Festivali´ sona erdi. 16 Okulun katıldığı tiyatro festivalinde dereceye girenler için tören yapılacak. Düzce Belediyesi Sosyal Tesisleri´nde yapılacak ödül töreninde 13 dalda dereceye girenlere ödülleri verilecek
Düzce Belediyesi tarafından 20-30 Mayıs 2011 tarihleri arasında Düzce Gençlik Merkezi´nde yapılan ´Liselerarası Tiyatro Festivali´nin sona ermesiyle birlikte daha önce jüri tarafından belirlenen 13 kategoride dereceye girenlere ödülleri törenle verilecek. İstanbul caddesi üzerindeki Düzce Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenecek olan ödül töreninde en iyi oyun, en iyi yönetmen, en iyi erkek oyuncu, en iyi yardımcı erkek oyuncu, en iyi kadın oyuncu, en iyi yardımcı kadın oyuncu, en iyi dekor, en iyi kostüm, en iyi müzik, en iyi ışık, en iyi makyaj, en iyi dans dallarında dereceye girenlere plaket ve hediyeler verilecek. Ödül töreni 3 Haziran Cuma günü saat 19.00´da yapılacak. Ayrıca Düzce Belediyesi eski Belediye Başkanı Afer Tütüncüoğlu adına da özel ödül verilecek.