İMKB DEN DÜZCE YE OKUL

Kısa adı İMKB olan İstanbul Menkul Kıymetler Borsası ‘Eğitime Fiziksel Katkı Projesi’ kapsamında Düzce’ye 24 derslikli okul yaptıracak.

Kısa adı İMKB olan İstanbul Menkul Kıymetler Borsası ´Eğitime Fiziksel Katkı Projesi´ kapsamında Düzce´ye 24 derslikli okul yaptıracak. Düzce Valiliğindeki protokol imza törenine  projenin gerçekleşmesinde önemli katkıları olan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da katıldı.
İstanbul Menkul Kıymetler Borsası tarafından kısa adı EFİKAP olan Eğitime Fiziksel Katkı Projesi kapsamında Düzce Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine 24 derslikli ek bina inşaatı yapılacak. Bu amaçla Düzce Valiliğinde protokol imzalandı. Valilik makamındaki protokol imza törenine Düzce Valisi Vasip Şahin, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, İMKB Başkan vekili Yusuf Serbest, İMKB Başkan Yardımcısı Adalet Polat katıldı. İMKB Başkan Vekili Serbest ile Başkan Yardımcısı Polat projenin gerçekleşmesindeki katkılarından ötürü Belediye Başkanı İsmail Bayram´a teşekkür ettiler.