HABERLER
01-01-2010 23:59

AFER TÜTÜNCÜOĞLU VE TEŞEKKÜR

AFER TÜTÜNCÜOĞLU VE TEŞEKKÜR

Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Liselerarası Tiyatro Festivali’nde başarı kategorileri arasında yer alan ‘Afer Tütüncüoğlu Özel Ödülü’nü alan Düzce Yavuz Selim Ticaret Meslek Lisesi heyeti, etkinliği düzenlemesi nedeniyle Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen ´Liselerarası Tiyatro Festivali´nde başarı kategorileri arasında yer alan ´Afer Tütüncüoğlu Özel Ödülü´nü alan Düzce Yavuz Selim Ticaret Meslek Lisesi heyeti, etkinliği düzenlemesi nedeniyle Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´a teşekkür ziyaretinde bulundu. Görüşmede, adına özel ödül konulan Düzce eski Belediye Başkanı Afer Tütüncüoğlu da hazır bulundu.
Düzce Belediyesi´nin düzenlediği ´Liselerarası Tiyatro Festivali´nde ´Afer Tütüncüoğlu Özel Ödülü´nü  ´Zoraki Evlenme´ oyunu ile alan Düzce Yavuz Selim Ticaret Meslek Lisesi heyeti Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve Düzce eski Belediye Başkanı Afer Tütüncüoğlu´na teşekkür ziyaretinde bulundu. Adına özel ödül konulan1955-1960 dönemi Belediye Başkanı Afer Tütüncüoğlu ziyaret için Düzce Belediyesi Başkanlık makamında hazır bulundu.  Tiyatroda yer alan tüm oyuncuları tek tek kutlayan Afer Tütüncüoğlu, ´ Adıma böyle bir ödül koydukları için Belediye Başkanı İsmail Bayram´a çok teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerin gençler ve liseler arasında önemli olduğunu biliyorum. Diliyorum bu tür etkinliklerin devamı gelir´ dedi. Belediye Başkanı İsmail Bayram da ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, tiyatro festivali etkinliğinin amacına ulaştığını vurgulayarak ´ Festivale katılımın yüksek olması, izleyici ve oyuncuların heyecanı hedefe ulaştığımızın küçük bir göstergesidir. Belediye olarak sosyal ve kültürel projelerimizi artırarak sürdürüyoruz. Tiyatro festivalimizi bir sonraki sezon devam ettireceğiz´ dedi. Düzce Yavuz Selim Ticaret Meslek Lisesi tiyatro heyetinin sahne kıyafetleri ile yaptığı ziyaret sırasında Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da Düzce eski Belediye Başkanı Afer Tütüncüoğlu´na hediye takdim etti.