BELEDİYESPOR KULÜBÜ SPORCULARINA YEMEK

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, 2010-2011 spor sezonunun kapanması nedeniyle Düzce Belediyespor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren 6 branştaki tüm sporculara yemek verecek.  Düzce Belediyesine ait film platosu alanındaki yemek organizasyonuna Belediyespor bünyesindeki tüm sporcular davet edildi.
Futbol, basketbol, voleybol, karate, masa tenisi ve güreş branşlarında faaliyet gösteren Düzce Belediyespor 2010-2011 spor sezonunu kapattı. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram sezon sonu nedeniyle kulüp bünyesinde faaliyet gösteren tüm sporculara yemek verecek. Spor alanında başarılı bir sezonu geride bıraktıklarını vurgulayan Belediye Başkanı İsmail Bayram, ´Düzce Belediyespor´un sporcu kadrosu her yıl güçleniyor ve başarılara imza atıyor. Tüm branşlarda bu sezon 14 birincilik elde edildi. Birçok sporcumuz milli formayı giyme hakkı elde etti. Erkek voleybol takımımız 3. Ligden 2. Lige çıkma başarısını gösterdi. Geleneksel hale getirdiğimiz yağlı pehlivan güreşleri ile sokak basketbolu büyük ilgi gördü´ dedi. Başkan Bayram´ın sporculara yönelik yemeği 9 Haziran 2011 tarihinde film platosu alanında saat 20,00´de olacak.