BELEDİYESPOR DA PLAKET TÖRENİ

Düzce Belediyespor’un 2010-2011 sezonunu kapatması ile birlikte kulüp bünyesinde faaliyet gösteren spor branşlarındaki antrenörlere Belediye Başkanı İsmail Bayram tarafından plaket verildi.

Düzce Belediyespor´un 2010-2011 sezonunu kapatması ile birlikte kulüp bünyesinde faaliyet gösteren spor branşlarındaki antrenörlere Belediye Başkanı İsmail Bayram tarafından plaket verildi. Sezon boyu görev yapan antrenörlere plaketleri belediyenin film platosunda törenle verildi. Tören nedeniyle Belediyespor bünyesinde bulunan tüm sporculara yemek verildi.
Düzce Belediyespor 2010-2011 sezonunu kulüp bünyesindeki tüm sporcuların bir araya gelerek yemek yemeleri ile son buldu. Belediyenin film platosundaki yemekli törene Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Gençlik ve Spor İl Müdürü Korhan Öztekin Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Düzce Belediyespor´un idareci, antrenör ve sporcuları katıldı. Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte kulüp bünyesinde faaliyet gösteren 6 branşta görev yapan antrenörlere Belediye Başkanı İsmail Bayram tarafından plaket verildi. Törenler Belediyespor Kulübü Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu´nun konuşması ile başladı. Belediyespor Kulübünün her yıl giderek güçlendiğini vurgulayan Albayrak Şengüloğlu özetle şu görüşlere yer verdi " Düzce Belediyespor ile Düzce´de spor branşlarında canlılık ve rekabet gelişti. 6 spor branşımızda sporcu ordumuz her yıl artıyor. Herbiri kendi liglerinde önemli başarılara imza attılar. Kulüp bünyesindeki yüzlerce sporcumuz sporun gerektirdiği ahlak, disiplin, dayanışma ve dostluk ile birbirine bağlıdır.  Bu ortamı oluşturan Belediye Başkanımız İsmail Bayram başta olmak üzere tüm antrenör ve sporcularımıza teşekkür ederim´  Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da yaptığı konuşmada Düzce Belediyespor´un başarılarından ve hedeflerinden söz etti. Kulüp bünyesi içindeki tüm branşlarda İl ve Ulusal düzeyde başarılara imza atıldığını belirten Başkan Bayram konuşmasında özetle şu görüşlere yer verdi "  Düzce Belediye gençlik ve spor kulübü futbol, basketbol, voleybol, karate, masa tenisi, güreş olmak üzere toplam 6 branşta aktif olarak ilimizde faaliyet göstermektedir. Kulübümüz 2010-2011 sezonunda pek çok başarı elde etmiştir. Tüm branşlarda ; 15  birincilik, 9 ikincilik, 14 üçüncülük, 6 dördüncülük kazanmıştır.   Bunun yanısıra tüm branşlardan  12 sporcu milli takım forması giyme hakkını elde etmiştir. Alt yapı faaliyetleri dışında kulübümüz futbol, basketbol ve voleybol branşlarında profesyonel liglerde mücadele etmektedir. Futbol takımımız süper amatör liginde, basketbol erkek takımımız Türkiye erkekler basketbol bölgesel liginde, voleybol kız takımımız Türkiye voleybol bölgesel liginde müsabaka yaptılar.  Voleybol erkek takımımız da bu sezon 3.ligden 2 .lige çıkma hakkı kazanarak önümüzdeki sezon Türkiye aroma voleybol 2. liginde mücadele edecektir.Yapılan çalışmaların yanı sıra kulübümüz her yıl  Düzce geleneksel yağlı güreşlerini organize etmektedir. Yine her yıl yaz spor okulları 7 branşta faaliyet göstermektedir. 2011 yılında okullar arası street ball turnuvası düzenlenmiş olup toplam 40 takımın katılımı ve finalin de karizma akrobatik basket gösteri grubunun gösterileri ile sonuçlanmıştır. Tüm bunlar Düzce Belediyespor´un başarılarını ortaya koymaktadır´ Konuşmaların ardından spor branşlarında katkılarından ve başarılarından ötürü antrenörlere plaket verildi. Belediye Başkanı İsmail Bayram tarafından plaket verilen antrenörler şunlar:    Karatede  Muhammet ALBAYRAK,  Voleybolda Muhsin ABAT, HAMİT SAKAL, GÜLCAN ALTANLAR, Futbolda Kenan ÖZEN, ÖMER LÜTFÜ BAŞOL, FATİH ALBAYRAKOĞLU Basketbolda Tülin Met KARADAĞ, Benan  ÖZÇELİK Masa tenisinde  İsmail HAKKI VELİ, Güreşte  İsmet ÖZMETİN. Plaket töreni sırasında tüm sporcular Başkan İsmail Bayram´la fotoğraf çektirdiler. Gece sporculara verilen yemek ve müzikle son buldu.