ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ ZİYARETİ

Düzce Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Endüstri Meslek Lisesi’ne İMKB tarafından yaptırılacak okul için Belediye Başkanı Bayram’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Düzce Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Endüstri Meslek Lisesi´ne İMKB tarafından yaptırılacak okul için Belediye Başkanı Bayram´a teşekkür ziyaretinde bulundular. İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) ´Eğitime Fiziksel Katkı Projesi´ kapsamında Düzce Endüstri Meslek Lisesi´ne 24 derslikli ek okul yapılacak. Okulun yapılmasında katkısı bulunan  Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´a Düzce Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği yönetimi tarafından teşekkür ziyareti yapıldı. Belediye Başkanı İsmail Bayram da Endüstri Meslek Lisesi´nin eksikliklerini bildiklerini bu doğrultuda çalışma yaptıklarını söyledi.