DÜ HEYETİNİN ZİYARETİ

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ile Prof. Dr. Safinaz Ataoğlu Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram’ı makamında ziyaret ettiler.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ile Prof. Dr. Safinaz Ataoğlu Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret ettiler.
DÜ Rektörü Sivrikaya Şerifoğlu Başkan Bayram´a iadeyi ziyarette bulunduklarını belirterek " Başkan  Üniversitemize büyük destek oluyor. Hemen her konuda kendisinden destek alıyoruz. Bu kadar özverili ve duyarlı olduğu için teşekkür ediyoruz´ dedi. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ise Düzce Üniversitesi´nin geliştiğini belirterek ´ Düzce Üniversitesinin gelişmesi Düzce´nin gelişmesi demektir. Üniversitenin varlığı bilimsel açıdan olduğu kadar sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan Düzce için önemlidir ve belediye olarak bizim desteğimiz devam edecektir´ dedi.