HABERLER
01-01-2010 23:59

TİYATRO İÇİN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

TİYATRO İÇİN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Düzce Belediyesi tarafından organize edilen Tiyatro Festivalinde oyun dalında birincilik ödülü alan Fatih Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri, Belediye Başkanı İsmail Bayram’ı makamında ziyaret etti.

Düzce Belediyesi tarafından organize edilen Tiyatro Festivalinde oyun dalında birincilik ödülü alan Fatih Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri, Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan   Fatih Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Muhittin Çıtak, kısıtlı imkanlara rağmen gençlerin önemli bir başarıya imza attığını dile getirerek "Belediyemizin düzenlemiş olduğu tiyatro festivalinde okulumuz birinci oldu. Bu ödülde belediyemizin ve öğrencilerimize önderlik eden hocalarının büyük katkısı var.  Endüstri Meslek Lisesi dendiği zaman insanın aklına tiyatro gelmiyor. Çocuklar önderlik yapıldığında destek olunduğunda, gösterilen çabanın karşılığını en iyi şekilde veriyorlar. Biz bunu kanıtladık. Yeterli rehberlik olduğunda çocuklarımızdan yeterli verimi alıyoruz. Birey olarak ödül almadık ama takım ruhuyla önemli bir başarı elde ettik" dedi. Düzceli gençlerin her alanda önemli başarılar elde edebilecek yetenek ve kapasiteye sahip olduğunu kaydeden Belediye Başkanı İsmail Bayram, destek faaliyetlerinin süreceğini dile getirerek "Bu yıl ilkini düzenlediğimiz tiyatro festivalinde 13 dalda ödüllendirme yapmıştık. Bu festivalde oyun ödülünü Fatih Endüstri Meslek Lisesi aldı. Bu oyunda görev alan gençlerimizi kutluyorum. Bu tür organizasyonlar çocuklarımızın yeteneklerini ortaya koymalarını sağlıyor. Bu tür organizasyonlar yapmazsak belki bu yeteneklerini ömür boyu ortaya çıkartamayacaklar. Belki bu yeteneklerinden yola çıkarak hayatlarına yön verecekler. Bu nedenle belediye olarak sanatsal ve sportif faaliyetleri önemsiyoruz ve organizasyonları devam ettirmek niyetindeyiz. Jürimiz profesyonel tiyatroculardan oluşuyordu. Bize ilk olmasına rağmen çocuklarımızın çok başarılı performanslar ortaya koyduğunu belirttiler. İnşallah bu başarılar katlanarak il dışına kadar taşar. Düzce´de gençlerimiz her alanda başarı elde edebilecek yeteneğe sahip yeter ki biz onlara gereken imkanları sunalım" diye konuştu.