YAZ KÜLTÜR KURSLARI BAŞLADI

Düzce Belediyesi tarafından her yıl açılan yaz dönemi kursları başladı. Kültür bölümünün drama, müzik, resim ve satranç branşlarındaki kursları 80 öğrenci ile derslere başladı.

Yüz Kültür Kursları Pazartesi, salı ve çarşamba günü Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğü binasındaki dersliklerde veriliyor. 20 Haziran tarihinde eğitime başlayan, Spor ve Kültür olarak iki farklı branşta hizmet veren yaz okulları 29 Temmuz´da sona erecek. 7-14 yaş arası çocukların kabul edildiği Kültür Okulları eğitim programı Resim, Müzik, Drama ve Satranç derslerini kapsıyor. Spor Okullarında ise Futbol, Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi, Tenis, Karate, branşlarında dersler veriliyor.