HABERLER
01-01-2010 23:59

DARICI MAHALLESİNDE ASFALTLAMA

DARICI MAHALLESİNDE ASFALTLAMA

Düzce Belediyesi tarafından yaz dönemi asfaltlama programı dahilinde Darıcı mahallesi’nde asfaltlama çalışmaları yapılıyor.

Düzce Belediyesi tarafından yaz dönemi asfaltlama programı dahilinde Darıcı mahallesi´nde asfaltlama çalışmaları yapılıyor. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram belediyenin saha çalışmalarını denetlemesi sırasında Darıcı mahallesindeki asfaltlamayı da inceledi.
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram belediye tarafından sahada yapılan çalışmaları yerinde denetledi. Başkan Bayram sahadaki çalışmalar için Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ercan Baydilli ve Etüd Proje Müdürü Kenan Özen´den bilgi aldı. Belediye Başkanı İsmail Bayram inceleme gezisi için önce Çevre yoluna gitti daha sonra yaz dönemi programı çerçevesinde yürütülen asfaltlama için Darıcı mahallesine gitti. Başkan Bayram belediyenin tüm alt yapı ve üst yapı çalışmalarının plan ve program dahilinde yapıldığını belirterek ´ Tüm hizmet birimlerimiz çalışmalarını projelere göre program dahilinde yapmaktadır. Amacımız belediyemiz sınırları içinde bulunan tüm mahallelere hizmet götürmektir. Özellikle yaz dönemi için asfaltlamaya öncelik verdik. Asfalt olmayan yollarımızı asfalt döküyoruz. Fen İşleri müdürlüğümüz ve müteahhit firma tarafından ekiplerimiz aralıksız olarak çalışıyor. Programa aldığımız mahallelerimizde bu çalışmaları yapıyoruz. Darıcı mahallesi de programımız içinde´ dedi. Başkan Bayram inceleme gezisi sırasında çevre sakinleri ve çocuklarla da sohbet ediyor.