HABERLER
01-01-2010 23:59

ÇEVRE YOLLARI AĞI GENİŞLETİLİYOR

ÇEVRE YOLLARI AĞI GENİŞLETİLİYOR

Düzce Belediyesi tarafından çevre yollar ağına bir yenisi daha ekleniyor. D-100 Karayolu Öztürkler Kavşağından kuzeye doğru açılan ve asfaltlanan yeni bulvarın doğu-batı uzantıları için de çalışmalar başladı. Buna göre her iki yönde 25 metre genişliğinde yol açılıyor.

Düzce Belediyesi tarafından çevre yollar ağına bir yenisi daha ekleniyor. D-100 Karayolu Öztürkler Kavşağından kuzeye doğru açılan ve asfaltlanan yeni bulvarın doğu-batı uzantıları için de çalışmalar başladı. Buna göre her iki yönde 25 metre genişliğinde yol açılıyor. Düzce Belediyesi Fen İşleri Ekipleri tarafından bunun için çalışmalar başlatıldı.
Düzce´nin kuzeyinden güneyine, doğusundan batısına doğru çevreleyen ´çevre yolları ağı´na bir yenisi daha ekleniyor. Bu kez Düzce´nin kuzey bölümünde D-100 karayolu Öztürkler kavşağından itibaren açılan yeni bulvarın doğu-batı uzantısını sağlayacak çevre yolları açılmaya başlandı. Buna göre yeni bulvarın kuzeydeki mevcut bitim noktasından batı istikametine Fen lisesine kadar, doğu istikametinde ise Körpeşler mahallesine kadar her iki yönde 25 metre genişliğinde yol açılıyor. Düzce Belediye Başkanı söz konusu hattın yaklaşık 800 metre uzunluğunda olduğunu belirterek ´ Düzce´yi kuzeyden güneye, doğudan batıya kadar çevre yolları ağı ile sarıyoruz.  Böylelikle ulaşım aksları rahatlayacağı gibi, şehir merkezindeki bağlantılar nedeniyle trafik akışı düzene girecektir. Düzce´nin ulaşılamayan hiçbir köşesi kalmayacaktır´ dedi. Başkan Bayram, çevre yolları üzerinde kapalı olan bölümlerin açılacağı, dar olan bölgelerin ise genişletileceğini sözlerine ekledi.