HABERLER
01-01-2010 23:59

YÜZME KURSLARININ BİRİNCİ DÖNEMİ TAMAMLANDI

YÜZME KURSLARININ BİRİNCİ DÖNEMİ TAMAMLANDI

Düzce Belediyesi tarafından 5-12 yaş arası çocuklar için düzenlenen yaz dönemi yüzme kurslarının birinci dönemi tamamlandı. Yüzme kurslarının verildiği merkezdeki Mustafa Kemal İlköğretim Okulu bahçesindeki birinci dönem bitirme törenine katılan Belediye Başkanı İsmail Bayram, yüzme kurslarının çocuklar için boş vakitlerini değerlendirme ve yüzme becerisi kazandırmaya yönelik olduğunu ifade etti.

Düzce Belediyesi tarafından 5-12 yaş arası çocuklar için düzenlenen yaz dönemi yüzme kurslarının birinci dönemi tamamlandı. Yüzme kurslarının verildiği merkezdeki Mustafa Kemal İlköğretim Okulu bahçesindeki birinci dönem bitirme törenine  katılan Belediye Başkanı İsmail Bayram, yüzme kurslarının çocuklar için boş vakitlerini değerlendirme ve yüzme becerisi kazandırmaya yönelik olduğunu ifade etti.
Düzce Belediyesi tarafından 20 Haziran tarihinde başlayan ve 20 Ağustos tarihine kadar sürecek olan iki aylık yaz dönemi yüzme kurslarının bir aylık birinci dönemi tamamlandı. 20 Temmuz tarihinden itibaren de bir aylık ikinci dönem başlayacak. Birinci dönemin tamamlanması nedeniyle Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, yüzme kurslarının verildiği merkezdeki Mustafa Kemal İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen törene katıldı. Başkan Bayram´a çocuklar sevgi gösterisinde bulundu ve tek tek hatıra fotoğrafı çektirdiler. Başkan Bayram velilere hitaben yaptığı konuşmada, belediyenin bu tür etkinliklerini önemsediklerini ifade ederek ´ Bizim için sosyal belediyecilik adına önemli bir hizmettir. Dolayısıyla bu tür etkinliklerimizi artırarak devam ettireceğiz. Belediye sadece alt ve üst yapı ile uğraşmaz, bunun yanı sıra çocuklar ve gençlerin içinde bulundukları çeşitli gelişim ve beceri kurs ve etkinleri düzenler. Yüzme havuzu projemizde bunlardan biridir´ dedi. Belediye Başkanı İsmail Bayram, birinci dönemde bine yakın çocuğun yüzme kurslarına geldiğine dikkat çekerek, ´amacımız bu sayının ikinci dönemde 3 bini bulmasıdır´ diye sözlerine devam etti. Başkanın konuşmasının ardından alanda bulunan tüm çocuklara dondurma ikram edildi. Dileyen çocuklar için de yüz boyama yapıldı. Daha sonra da çocuklar yine aynı alan içine konuşlandırılan şişme oyun parkurlarında da gönüllerince eğlendiler.