YENİ BULVARIN AÇILIŞI YAPILDI

D-100 Karayolu Düzce Öztürkler kavşağından kuzeye doğru uzanan yeni bulvarın açılışı gerçekleştirildi. Aydınlatması, engelli yaya yolu, bisiklet yolu ve peyzajıyla örnek bir bulvar olan yeni yolun açılışı ile birlikte trafik akışı da başladı.
Düzce´nin kuzey mahallelerini D-100 ve Düzce merkez´e bağlayacak olan bulvarın açılışına Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan, Osman Çakır, Düzce Vali Yardımcısı Miktat Alan, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce eski Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, Düzce protokolü, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Yeni bulvarın açılışı için düzenlenen törende konuşan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram örnek bir bulvar yaptıklarını belirterek ´ Yıllardır Düzce´nin kuzey bölümü ile ulaşım sorun olmuştu. Bunu çözümlediğimiz için mutluyum. Yeni bulvarın bir özelliği de caddeye bağlanan yeni çevre yollarını açmamızdır. Hamidiye mahallesini bulvara bağlamak için 25 metrelik bir çevre yolu açtık. Yine Yeni mahalle´yi bulvara bağlayan yolu açtık. Doğu-Batı bağlantılarının yanı sıra bulvarı Körpeşler mahallesi ile Karacahacı musa mahallelerine de bağlıyoruz. Uzantısında da Konuralp köprüsüne doğru yol açılacak. Böylelikle çevre yolları ağını genişletiyoruz´ dedi. Törende daha sonra Düzce Milletvekilleri Osman Çakır, Fevai Arslan ve İbrahim Korkmaz da birer konuşma yaptılar. Düzce Milletvekilleri ortak görüş olarak önemli bir hizmetin gerçekleştirildiğini vurgulayarak, yeni bulvarın gerekliliğine değindiler´ Açılışın ardından protokolde yer alanlar bulvarı yürüyerek Körpeşler mahallesine kadar gittiler.