HABERLER
01-01-2010 23:59

JAPON BARIŞ ELÇİSİ DÜZCE DE

JAPON BARIŞ ELÇİSİ DÜZCE DE

Birleşmiş Milletlerin projesi ile ‘ Barış ve Canlılar Dünya Turu’ na çıkan Japon Yuji Miyata Düzce’ye de geldi. Barış elçisi Miyata Düzce’de Valilik ve Belediye Başkanlığını ziyaret etti. 2007 yılından beri yürüdüğünü belirten Barış Elçisi ‘ Barış tüm dünya için gereklidir’ dedi.

Birleşmiş Milletlerin projesi ile ´ Barış ve Canlılar Dünya Turu´ na çıkan Japon Yuji Miyata Düzce´ye de geldi. Barış elçisi Miyata Düzce´de Valilik ve Belediye Başkanlığını ziyaret etti. 2007 yılından beri yürüdüğünü belirten Barış Elçisi ´ Barış tüm dünya için gereklidir´ dedi.
Japon Barış Elçisi Yuji Miyata Düzce Belediyesi´nde Belediye Başkan Yardımcıları Bayram Bayraktar ve Vahap Demirel tarafından karşılandı. Japon Barış Elçisi´nin ziyaretinden memnun kaldıklarını belirten Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar ´ Bu önemli çabayı takdir ile karşılıyorum. Umarım amacına da ulaşır tüm dünyada ses getirir´ dedi. Düzce´ye gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Barış elçisi Miyata da şunları söyledi ´ 2007 yılında Japonya´dan yola çıktım. Amacım dünya barışına katkıda bulunmak ve buna dikkat çekmektir. Aynı zamanda dünyanın en önemli örtüsü olan bitki ve yeşilliği canlandırmaktır. Bunun için de gittiğim yerlerde ağaç dikiyorum´ Ziyarette daha sonra Bayram Bayraktar ile Vahap Demirel Japon Miyata´ya Düzce´ye özgü hediyeler takdim etti.