SEVGİ ÇOCUKLARI YÜZME HAVUZUNA GÖTÜRÜLDÜ

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram’ın eşi Elka Bayram, Fehmi Öney Sevgi evinde bulunan çocukları yüzme havuzuna götürdü.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın eşi Elka Bayram, Fehmi Öney Sevgi evinde bulunan çocukları yüzme havuzuna götürdü.
Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yeni evlerine taşınan 0-18 yaş grubu kız ve erkek çocukların bulunduğu Fehmi Öney Sevgi Evi´nde bulunan 41 çocuk Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın eşi Elka Bayram tarafından Düzce Agua Park´ta yüzme havuzuna götürüldüler. Gün boyunca havuzda eğlenen çocuklara çeşitli aktiviteler de yaptırıldı. Sevgi evinde bulunan çocukları her yıl geleneksel olarak yüzme havuzuna götürdüğünü ifade eden Elka Bayram, ´ Bunu bir gelenek haline getirdik. Çocuklarımız da her yıl bunu bekliyorlar. Yıl içerisinde çeşitli vesilerle zaten bir araya geliyoruz. Yaz aylarının içinde bulunduğumuz bugünlerde de havuz eğlencesi yaptık´ dedi.