HABERLER
01-01-2010 23:59

KOÇYAZI MAHALLESİNDE İMAR TALEPLERİ

KOÇYAZI MAHALLESİNDE İMAR TALEPLERİ

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram bir süre önce başlattığı mahalle toplantılarında birinci turun son toplantısını Koçyazı mahallesinde yaptı. Koçyazı cami alanında yapılan toplantıya Koçyazı mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi. Yaklaşık üç saat süren toplantıda vatandaşlar imar düzenlemelerine ilişkin sorunlarını ve taleplerini dile getirdi.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram bir süre önce başlattığı mahalle toplantılarında birinci turun son toplantısını Koçyazı mahallesinde yaptı.  Koçyazı cami alanında yapılan toplantıya Koçyazı mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi. Yaklaşık üç saat süren toplantıda vatandaşlar imar düzenlemelerine ilişkin sorunlarını ve taleplerini dile getirdi.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Düzce merkezdeki 48 mahalle toplantısı programının 4 mahalleden oluşan birinci tur bölümünü tamamladı. Başkan Bayram, Çay, Şıralık, Darıcı mahallerinin ardından birinci turun son toplantısını Koçyazı mahallesinde yaptı. Toplantıda önce mahalle muhtarı İsmet Mısır bir konuşma yaptı. Toplantıların faydalı olduğunu vurgulayan muhtar Mısır ´ mahallemize geldiğiniz için teşekkür ederim. Vatandaşlarımız sorunlarını ve taleplerini doğrudan başkanlığa iletme şansını yakalamış oldular. Toplantının verimli olacağına inanıyorum´ dedi. Daha sonra Belediye Başkanı İsmail Bayram Koçyazı mahalle sakinlerine hitap etti. Başkan İsmail Bayram, Koçyazı Mahallesi´nin Düzce´nin en büyük ikinci mahallesi olduğunu belirterek "Koçyazı Mahallemiz, TOKİ konutlarının yapılması ile birlikte nüfus olarak Düzce´nin en büyük ikinci mahallesi oldu. Düzce´de 5 yıl için göreve geldik. Şu ana kadarda 2 yıl 4 aylık süremizi tamamladık. Bu süre zarfında 48 mahallemizde planladığımız çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu kapsamda da bizlerin eksik gördüğü sizlerin gördüğünü yerinde dinlemek için sizlerin ayağınıza geldik. Bu anlamda mahalle toplantılarına ayrı bir önem veriyoruz. Belediyenin halkla iç içe olması lazım birbirimizi dinlememiz lazım, bizim derdimiz bu" dedi.  Başkan İsmail Bayram, 2008 yılında Düzce´de mahalle sayısının 28 olduğunu bunun kademeli olarak arttığını kendisinin göreve başladığında da mahalle sayısının 48 mahalle olduğunu işaret ederek "Hizmet bölgesi bir anda 3 katına çıktı, bununla birlikte hizmet edeceğimiz alan arttı. Fakat biz eksikliklerin tespitini yaptık planlar doğrultusunda çalışıyoruz" diye konuştu. Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce´de asfaltlamaya büyük önem verdiklerini de işaret ederek " Bu bölgede 397 ton asfalt döküldü. Bunun yanı sıra iyileştirme olarak da 592 ton asfalt yaması yapıldı. Düzce´deki tüm yollarımızda kaldırım çalışmaları yapıyoruz. Koçyazı mahallesinde 12 bin 500 metrekare kaldırım döşendi´ dedi. Başkan Bayram´ın konuşmasının ardından mahalle sakinleri sorunlarını ve taleplerini dile getirdi. Yaklaşık 3 saat süren toplantıda özellikle imar düzenlemelerine ve bunlara yönelik taleplere yer verildi. Koçyazı mahallesindeki toplantıya Başkan Bayram´la birlikte Başkan Yardımcıları Bayram Bayraktar, Vahap Demirel, İsmail Tanyel ile birim müdürleri katıldılar. Toplantı esnasında katılımcılara belediye tarafından dondurma ikramı yapıldı