1500 KİŞİ İNANÇ TURUNA GİDİYOR

Düzce Belediyesi’nin Ramazan ayı için düzenlediği İstanbul’a yapılan ‘İnanç Turu’ başladı.

Düzce Belediyesi´nin Ramazan ayı için düzenlediği İstanbul´a yapılan ´İnanç Turu´ başladı. İlk kafile bu sabah saat 05,00´de hareket etti. Düzce Belediyesi´nin Ramazan ayı boyunca devam edecek olan İnanç turuna 1500 kişi katılıyor
Düzce Belediyesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle İstanbul´daki kutsal mekanlara gezi programlandı. Bugün başlayan ( 8 Ağustos )  ´inanç turu´ 25 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen inanç turuna 1500 kişi başvurdu. Günübirlik olarak düzenlenecek olan geziye katılanlardan herhangi bir ücret talep edilmeyecek. Düzce Belediyesi´nin günübirlik olarak programladığı inanç turunda ziyaret edilecek yerler şu şekilde: Şakirin camii, Süleyman Hilmi Tunahan kabri, Aziz Mahmud Hüdai Türbesi, Süleymaniye camii, Fatih Camii, Hırka-ı Şerif camii, Sultanahmet camii, Eyüp Sultan camii.