RAMAZAN SOKAĞINDA DÜKKAN VE OYUN GRUPLARI

Düzce Belediyesi’nin Ramazan ayı için düzenlediği Kalıcı Konutlar 7’inci bölgedeki Ramazan sokağında nostalji evlerinin yanı sıra çocuklar için şişme oyun grupları da bulunuyor.

Düzce Belediyesi´nin Ramazan ayı için düzenlediği Kalıcı Konutlar 7´inci bölgedeki Ramazan sokağında nostalji evlerinin yanı sıra çocuklar için şişme oyun grupları da bulunuyor.
Düzce Belediyesi´nin Ramazan Sokağı etkinliklerinin birinci gününde çocuklar da gönüllerince eğlendiler. Ramazan sokağına çocukların eğlenebilmesi için şişme oyun grupları yerleştirildi. Oyun grupları etkinliklerin gerçekleştirildiği Ramazan sokağının hemen girişinde yer aldı. Oyun gruplarında eğlenmek isteyen çocuklar bunun için hiçbir ücret ödemiyorlar.