BEDİRHAN GÖKÇE RAMAZAN SOKAĞINDA

Düzce Belediye tarafından Ramazan ayı nedeniyle hazırlanan ‘Ramazan Sokağı’ etkinliklerinde ‘Şiir Akşamı’ yaşanacak.

Düzce Belediye tarafından Ramazan ayı nedeniyle hazırlanan ´Ramazan Sokağı´ etkinliklerinde ´Şiir Akşamı´ yaşanacak. Ramazan Sokağı´nın Cumartesi etkinliklerine Bedirhan Gökçe şiir dinletisi ile katılacak.
Düzce Belediyesi´nin Ramazan Sokağı etkinliklerinde ikinci gün geride kaldı. Kalıcı Konutlar 7´inci Bölge Anıtpark meydanında kurulan Ramazan Sokağı etkinliklerinde mobil sahne gösterilerinin yanı sıra çocuklar için hazırlanan şişme oyun parkurları da ilgi gördü. Belediye Dış İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve iftar sonrası başlatılan etkinliklerde çocuklar kadar aileler de eğleniyor. İftarın hemen sonrasında dileyenler Ramazan Sokağı´nda bulunan nostaljik evlerde açılan stantlarda alışveriş yapabiliyor. Etkinliğin üçüncü günü sahne gösterilerinin yanı sıra şiir dinletisi ile devam edecek. Ünlü sanatçı Bedirhan Gökçe bu akşam ( 13 Ağustos Cumartesi) Ramazan Sokağı´nda saat 23,00´de şiir dinletisi sunacak. Ramazan Sokağı etkinliklerinde 14 Ağustos tarihinde Recep Demirkaynak saat 23,00´de  stand-up yapacak.