VALİ VE BAŞKAN RAMAZAN SOKAĞINI GEZDİ

Düzce Valisi Vasip Şahin ve eşi Şeyma Şahin, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve eşi Elka Bayram Ramazan Sokağı’nın hafta sonu etkinliklerinin birlikte izlediler.

Düzce Valisi Vasip Şahin ve eşi Şeyma Şahin, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve eşi Elka Bayram  Ramazan Sokağı´nın hafta sonu etkinliklerinin birlikte izlediler. Vali Şahin ve Başkan Bayram davetlileri ile birlikte iftar sonrası Ramazan Sokağı´nda Düzce Belediyesi tarafından hazırlanan stantta yerlerini alarak gece boyu yapılan gösterileri izlediler.
Düzce Belediyesi´nin Kalıcı Konutlarda gerçekleştirdiği Ramazan Sokağı etkinliklerinin hafta sonu bölümünü protokol heyeti de izledi. Eşleri ile birlikte programı izleyen Vali Vasip Şahin ile Belediye Başkanı İsmail Bayram gösterilerin ardından Ramazan Sokağı´nda Nostalji evlerinde bulunan tüm sanatçı ve esnafları tek tek ziyaret ettiler ve bilgi aldılar. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar Ramazan Sokağında bulunan Vali ve Başkan vatandaşlarla da sohbet ettiler.