HABERLER
01-01-2010 23:59

KÜÇÜKLER KADAR BÜYÜKLER DE EĞLENDİ

KÜÇÜKLER KADAR BÜYÜKLER DE EĞLENDİ

Düzce Belediyesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle programlanan ‘Mahalle Etkinliklerinin’ ikinci bölümü Ağa mahallesinde yapılan gösterilerle başladı.

Düzce Belediyesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle programlanan ´Mahalle Etkinliklerinin´ ikinci bölümü Ağa mahallesinde yapılan gösterilerle başladı. Merkez mahallelerde yapılan mahalle etkinliklerini aralıksız olarak 25 Ağustos tarihine kadar da devam edecek.
Düzce Belediyesi tarafından Ramazan ayına özel olarak programlanan ´Mahalle Etkinlikleri´ iki bölüm halinde programlandı. Buna göre 2 Ağustos tarihinde başlayan etkinliklerinin birinci bölümü 9 Ağustos tarihinde tamamlandı. İkinci bölüm etkinlikleri ise 15 Ağustos tarihinde başladı ve 25 Ağustos tarihine kadar da aralıksız olarak sürdürülecek. Dış İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliklerinin ikinci bölümü Ağa mahallesindeki gösterilerle başladı. Rıza Malatyalı İlköğretim Okulu bahçesine kurulan Düzce Belediyesi Mobil Sahnesindeki gösteriler iftar sonrası başladı ve geç saatlere kadar sürdü. Mahalle halkının büyük ilgi gösterdiği gecede küçükler kadar büyüklerde eğlendi. Alanı tıklım tıklım dolduran aileler programda yer alan yarışmalara katıldılar. Gece Düzceli sanatçı Muzaffer Yıldırım´ın şarkıları ile başladı. Daha sonra gösterilerde, ´Karagöz-Hacivat´, ´Aşuk-Maşuk´, ´Kanto´, ´Animasyonlar´, ´Palyaçolar´, ´Bebek Şov´, ´Komedi Dans Üçlüsü´ yer aldı. Gece boyunca çocuklara pamuk helva ve macun ücretsiz olarak verildi. Düzce Belediyesi´nin 16 Ağustos programı ise Karaca mahallesinde yapılacak.