HABERLER
01-01-2010 23:59

ETKİNLİKLER AYNI ANDA İKİ YERDE YAPILIYOR

ETKİNLİKLER AYNI ANDA İKİ YERDE YAPILIYOR

Düzce Belediyesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle programlanan ‘Ramazan Ayı Etkinleri’ aynı anda iki yerde birden eş zamanlı olarak yapılıyor.

Düzce Belediyesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle programlanan ´Ramazan Ayı Etkinleri´ aynı anda iki yerde birden eş zamanlı olarak yapılıyor. Düzce Belediyesi´nin merkez mahallelerdeki etkinliklerinin yanı sıra Kalıcı Konutlarda oluşturulan Ramazan Sokağı´nda da etkinlik gerçekleştiriliyor.
Düzce Belediyesi tarafından bir yandan merkez mahallelerde etkinlik yapılırken bir yandan da kalıcı konutlar 7´inci bölgede oluşturulan Ramazan Sokağı´nda program sürdürülüyor. Her iki tarafta da etkinlikler eş zamanlı olarak iftar sonrası başlıyor ve geç saatlere kadar devam ediyor. Merkez mahallelerdeki etkinlikler 25 Ağustos tarihine kadar devam ederken kalıcı konutlardaki etkinlikler ise 28 Ağustos tarihine kadar sürdürülecek. Etkinlikler için her bölümde de mobil sahnelerden yararlanılıyor. Dış İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen her iki taraftaki etkinliklerinin programında ortak gösteriler ve animasyonlar bulunuyor. Öte yandan yine her iki tarafta da sürpriz programlar oluşturuluyor.