EROL BÜYÜKBURÇ RAMAZAN ETKİNLİKLERİNDE

Düzce Belediyesi’nin kalıcı konutlardaki Ramazan Sokağı ünlü bir sanatçıyı ağırlayacak.

Düzce Belediyesi´nin kalıcı konutlardaki Ramazan Sokağı ünlü bir sanatçıyı ağırlayacak. Sanatçı Erol Büyükburç ilahi şarkılarıyla Ramazan Sokağı´nda sahne alacak.
Düzce Belediyesi´nin Ramazan ayı için programladığı Ramazan Sokağı etkinlikleri aralıksız olarak sürdürülüyor. Ses sanatçıları ile gazeteci ve yazarların da renklendirdiği Ramazan Sokağı etkinliklerinin sürpriz sanatçısı da Erol Büyükburç oldu. Ünlü sanatçı ilahi şarkılarıyla Çarşamba günkü (17 Ağustos) programda sahne alacak. Kalıcı Konutlar 7´inci bölgede Anıtpark alanında oluşturulan Ramazan Sokağı´ndaki etkinlikler iftar sonrası saat 21,00´de başlıyor.