HABERLER
01-01-2010 23:59

PROTOKOL SEVGİ ÇOCUKLARINI YALNIZ BIRAKMADI

PROTOKOL SEVGİ ÇOCUKLARINI YALNIZ BIRAKMADI

Düzce Valisi Vasip Şahin, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz her yıl geleneksel olarak yapılan Düzce Yetiştirme Yurdu Geliştirme ve Kalkındırma Derneği’nin iftarında sevgi çocuklarını yalnız bırakmadılar.

Düzce Valisi Vasip Şahin, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz her yıl geleneksel olarak yapılan Düzce Yetiştirme Yurdu Geliştirme ve Kalkındırma Derneği´nin iftarında sevgi çocuklarını yalnız bırakmadılar. Protokol sevgi çocukları ile birlikte iftar açtı.
Düzce Yetiştirme Yurdu Geliştirme ve Kalkındırma Derneği´nin her yıl yapılan ve Sevgi Çocukları´nın katıldığı geleneksel iftar Düzce Kasrı´nda yapıldı. Sevgi çocuklarının katıldığı iftara Düzce Valisi Vasip Şahin, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz eşleri ile birlikte katıldılar. Dernek Başkanı Hikmet Demir, her yıl geleneksel iftar programı hazırladıklarını belirterek ´ Bu yıl da bu geleneği devam ettirdik. Çocuklarımız için her geçen zaman imkanlar artıyor. Bugün Fehmi Öney Sevgi evlerinde barınan çocuklarımızın her türlü ihtiyacı için çalışıyoruz. Bizim çabamıza katkıda bulanan tüm hayırseverlere de teşekkür ederim´ dedi. Protokol, dernek yönetim kurulu üyeleri ve sevgi çocuklarının bulunduğu iftar güzel bir ortamda geçti. Tüm protokol üyeleri sevgi çocukları ile tek tek ilgilendiler.