EROL BÜYÜKBURÇ DAN İLAHİ KONSERİ

Ünlü sanatçı Erol Büyükburç Düzce Belediyesi’nin Kalıcı Konutlardaki Ramazan Sokağı’nda sahneye çıktı.

Ünlü sanatçı Erol Büyükburç Düzce Belediyesi´nin Kalıcı Konutlardaki Ramazan Sokağı´nda sahneye çıktı. Şehit cenazeleri nedeniyle ağırlaştırılmış bir repertuar hazırlayan Büyükburç programında ilahilere yer verdi.
Düzce Belediyesi´nin Ramazan ayı nedeniyle Kalıcı Konutlar 7´inci bölgede gerçekleştirdiği etkinliklerinin eğlence bölümleri Hakkari´de menfur saldırıcı sonucu şehit cenazeleri nedeniyle iptal edildi. Geceye davet edilen ünlü sanatçı Erol Büyükburç da şehitlere Allah´tan rahmet yakınlarına sabırlar ve başsağlığı diledi. Normal programını iptal eden ünlü sanatçı ilahilerden bir demet sundu. Programın sonunda Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Demirel Erol Büyükburç´a plaket ve çiçek takdim etti.