HABERLER
01-01-2010 23:59

BELEDİYE GREYDER ALDI

BELEDİYE GREYDER ALDI

Düzce Belediyesi’nin araç parkına yeni bir iş makinesi daha alındı. Yol yapım ve karla mücadele için greyder satın alındı.

Düzce Belediyesi´nin araç parkına yeni bir iş makinesi daha alındı. Yol yapım ve karla mücadele için greyder satın alındı. Böylelikle belediyenin greyder sayısı üçe çıktı.
Düzce Belediyesi´nin birinci parti iş makinesi alımı gerçekleşti. Belediye Meclisi´nin Temmuz ayı toplantılarında belediyeye iş makinesi alımı için İller Bankası´ndan kredi kullanılması kararı geçmişti. Buna göre Devlet Malzeme Ofisi´nden çok amaçlı kullanımlı greyder satın alındı. Belediye Başkanı İsmail Bayram, yeni greyderin hem yol yapımında hem de karla mücadelede kullanılacağını söyledi. İş makineleri ile iş kapasitelerinin arttığını vurgulayan Başkan Bayram ´ Belediyemiz tarafından sahada birçok çalışmamız var. Eş zamanlı olarak birçok mahallede kanalizasyon, yol başta olmak üzere alt yapı ve üst yapı çalışmalarımız bulunuyor. Ayrıca yine birçok mahallede yeni yollar açılacak. Bunun için iş makinelerimiz ihtiyaca cevap vermiyordu. Satın aldığımız yeni greyder iş kapasitesini artıracaktır´ Başkan Bayram önümüzdeki günlerde 2 damperli kamyonun daha geleceğini de sözlerine ekledi.