AYKUT KUŞKAYA KONSERİ

Özgün müzik sanatçısı Aykut Kuşkaya Düzce Belediyesi’nin Ramazan ayı etkinlikleri için hazırlanan Ramazan sokağında sevenleri ile buluştu. Kuşkaya şarkılarını alanda toplanan sevenleri ile birlikte söyledi.

Özgün müzik sanatçısı Aykut Kuşkaya Düzce Belediyesi´nin Ramazan ayı etkinlikleri için hazırlanan Ramazan sokağında sevenleri ile buluştu. Kuşkaya şarkılarını alanda toplanan sevenleri ile birlikte söyledi.
Düzce Belediyesi´nin Ramazan ayı etkinlikleri nedeniyle kalıcı konutlar 7´inci bölgede Anıtpark meydanında düzenlediği programın konser bölümünün son sanatçısı özgün müzik ustası Aykut Kuşkaya oldu. Belediye Dış İlişkiler Müdürlüğünün organizasyonuyla düzenlenen gecede Aykut Kuşkaya şarkılarını hayranları ile birlikte söyledi. Gecenin sonunda Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Tanyel Aykut Kuşkaya´ya plaket ve çiçek takdim etti.